AE101 Club HK
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

24/1 與CELICA CLUB暢遊昂船洲大橋

4 posters

向下

24/1 與CELICA CLUB暢遊昂船洲大橋 Empty 24/1 與CELICA CLUB暢遊昂船洲大橋

發表  小豪 周日 1月 03, 2010 2:36 am

活動情報來自偉文的FACEBOOK,有冇人有興趣?

CEILCA CLUB果邊好似話有十多架車會JOIN。

會長大人,雖然知你呢排會比較忙,但麻煩你再同偉文果邊了解吓情況。 Twisted Evil
小豪
小豪

文章數 : 89
注冊日期 : 2009-06-09

回頂端 向下

24/1 與CELICA CLUB暢遊昂船洲大橋 Empty 回復: 24/1 與CELICA CLUB暢遊昂船洲大橋

發表  pendy 周一 1月 04, 2010 10:06 am

有人攪我緊出,不過你漏左喎,除左celica重有EXIV,o個邊約過我幾次,不過呢度每次都冇人出!
pendy
pendy
Admin

文章數 : 174
注冊日期 : 2009-06-08
年齡 : 45

回頂端 向下

24/1 與CELICA CLUB暢遊昂船洲大橋 Empty 回復: 24/1 與CELICA CLUB暢遊昂船洲大橋

發表  小豪 周二 1月 05, 2010 2:25 am

24號我冇問題,已預留時間,一切等會長、celica club及exiv消息 Twisted Evil Twisted Evil

其他會員如有興趣,不妨留個名,發句聲 Embarassed
小豪
小豪

回頂端 向下

發表  tomato 周四 1月 07, 2010 11:05 pm

預我丫
tomato
tomato

文章數 : 65

回頂端 向下

發表  小豪 周五 1月 08, 2010 12:57 am

現時出席會員如下:

pendy

小豪

蕃茄

其他會員如有興趣,歡迎報名。

至於時間及地點,我再跟exiv果邊聯絡。 Twisted Evil
小豪
小豪

回頂端 向下

發表  尹佬~* 周五 1月 08, 2010 8:35 pm

我想知道,時間同集合地點,唔該晒 Razz

尹佬~*

文章數 : 34
年齡 : 35

回頂端 向下

發表  pendy 周日 1月 10, 2010 6:09 pm

小豪:你冇問偉文去唔去架咩?原來佢一直都冇打算去,我地同celica冇個識架喎....
pendy
pendy
Admin

回頂端 向下

發表  小豪 周一 1月 11, 2010 12:11 am

我未得閒問喎 Embarassed

咁如果我哋自己車會搞(唔係join ceclica會)有冇興趣?
小豪
小豪

回頂端 向下

發表  pendy 周一 1月 11, 2010 10:23 am

基本上攪任何車會活動我都會出,不如我地搵晚出黎食個飯先啦!順便討論未來活動大計!
pendy
pendy
Admin

回頂端 向下

發表  小豪 周一 1月 11, 2010 2:41 pm

23/1 ok??
小豪
小豪

回頂端 向下

回頂端

這個論壇的權限:
無法 在這個版面回復文章